keskiviikko 2. lokakuuta 2013

39kv

Olisi aika jälleen päivitellä blogia! Viikko meni sujakkaan välillä vain tuntui, että tiellä olen tai lähinnä kärpäinen persuksissa kun piti seuraavaa hommaa kysyä ja ohjeita. Olen saanut lempinimen "kekkuli" ties mitä tuo tarkoittaa tai saatika tiedä mistä tullut :) . Mutta olen oppinut omasta mielestä jonkin verran ja huomannut, että oppia pitää ja paljon tosin toivoa on! Vaikka ei ole hommat ekalla suoritettu niin siltikin ammatti tuntuu oikealta, koska saa rauhassa tehdä, hommat vaihtelee pikkaisen aina, onnistuessaan tulee hyvä fiilis, työ on fyysistä ja välillä myös henkistä ja itse työporukka on mukava vaikka välillä pari ärräpäätä lentää ;)



 Kuvassa on pari työtä esillä. Elikäs edessä olevat ovet piti hiota,kitata ja matata tosin ensimmäinen homma oli ottaa listat/tiivisteet pois. Ovet hiottiin 240/320 koneella ja "vaikeat" eli ne kohdat johon koneella ei päässyt niin punaisella karhunkielellä mataksi!

Toinen kuvassa oleva homma oli takana näkyvä pakettiauto josta hion ruostekohtia tasaiseksi ja suojasin sen.




 Vanne piti maalata, koska oli pieni ongelma kohta. Vanteen mattasin harmaalla karhunkielellä... Tosin tämä projekti oli vähän .... mutta ei ollut ennen tullut vastaan joten mukavahan se vaihtelu on :)




Pääsimme Lauran kanssa ensin purkamaan keskenään nissanista takavalot, rekisterikilven ja kilvenvalot. Nauruahan siinäkin puuhassa oli, mutta kyllähän homma saatin purkkiin! Sitten hioimme naarmut ja kittasimme. Muuten autosta matattiin harmaalla karhukielellä puskuri,takaluukku ja kuskin puolelta takalokaria. Sitten teippaus ja kammioon suojattavaksi.


Eli tästä kaarasta hiottiin kuskin puoleinen sivu 500, puskuri ja lista 800. Puhallus, kammioon siellä sitten rasvan poisto ja suojaus.

Tässä oli viikon muistetuimmat hommat! Olihan siinä muutakin näperystäkin, mutta ei aina muista kaikkea :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti